Circular heaven

Our client wanted to make the impression of space - we used a circular corten steel elevation for turf with soft landscaping in the beds after soil regeneration. We laid kandala grey around the front of the house and erected 4 posts for a design clad interior and cedar clad exterior clad for phase 2. The soft landscaping and illumination brings it together beautifully and we left space for the metal pergola on phase 3.

Pond restoration with observatory

Our client had a 25 year old pond without dwarf walling and too large to maintain; we reduced the size, repaired the feature, added modern frimstone liner and underlay over a soft sand skim and elevated the pathway for function and access and finished with a red self binding gravel. What a transformation!

New fence and stump clearance

We cleared old brush with a significant stump removal to make way fora solid new fence with 2.4 spacing meaning itís built for the years to come and weed sprayed the neighbours side so prevent growth.